latinica  ћирилица
02/03/2021 |  18:29 ⇒ 20:21 | Autor: RTRS

Biljana Čekić posjetila FK Borac (FOTO/VIDEO)

Biljana Čekić, koja je sjajno odradila ulogu Dare u filmu "Dara iz Јasenovca", družila se danas sa Borčevim fudbalerima i dobila prigodne poklone.
Biljana Čekić posjetila fudbalere banjalučkog borca (foto:fkborac) -
Biljana Čekić posjetila fudbalere banjalučkog borca (foto:fkborac)

Јoš uvijek se nisu slegli utisci javnosti nakon potresnog filma "Dara iz Јasenovca", koji je premijerno prikazan prije nekoliko dana.

Svima je za oko zapalo maestralna gluma Biljane Čekić, 13-godišnje djevojčice iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice, koja glumi naslovni lik.

Biljana Čekić posjetila fudbalere banjalučkog borca (foto:fkborac)

Upravo je popularna Dara bila gošća fudbalera Borca prije poslijepodnevnog treninga. Trener Marko Maksimović i kapiten našeg kluba Stojan Vranješ uručili su prigodne poklone mladoj glumici.

-Osjećam se prelijepo, prvi put sam na stadionu u Banjaluci i sve je super. Zahvaljujem se na svim poklonima koje sam dobila, a nadam se da ću uskoro moći da prisustvujem i utakmicama Borca na Gradskom stadionu, rekla je Biljana Čekić.

Ispred ekipe prisutnim medijima se obratio kapiten Stojan Vranješ.

-Zahvalio bih se Biljani što nam je dala podršku i što je došla da nas upozna. Čuo sam da je prvi put u Banjaluci, nadam se da nije i posljednji, te da ćemo imati priliku da je ugostimo na utakmici. Mišljenja sam da je fascinantno kako je sa tako malo godina odglumila u filmu i želim joj svu sreću u glumačkoj karijeri - istakao je Vranješ.