latinica  ћирилица
05/03/2021 |  10:47 ⇒ 13:34 | Autor: SRNA

Dodik: SNSD najvažnija politička partija Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da je SNSD najmoćnija i najvažnija politička partija u Republici Srpskoj koja je zvanično osnovana 5. marta prije 25 godina, a svoj politički angažman počela je znatno ranije.
Milorad Dodik - Foto: nezavisne novine
Milorad DodikFoto: nezavisne novine

- SNSD je državotvorna politička partija koja svoju snagu pokazuje u kontinuitetu već 25 godina i koja se, u institucionalnom smislu, najsnažnije bori za Srpsku i kao takva je prepoznata u narodu - istakao je Dodik.

On je naglasio da se politika mjeri po onom što je urađeno, što je SNSD do sada mnogo puta potvrdio, jer iza politike SNSD-a su mnogi realizovani projekti na području cijele Republike.

- Takođe, veoma je značajno da smo opravdali povjerenje naših građana i da u kontinuitetu glasaju za opciju koja garantuje mir, stabilnost i razvoj Republike Srpske, a ta opcija je SNSD - rekao je lider SNSD-a.

On je naglasio da SNSD ima velike ambicije, da traje i pobjeđuje s ciljem da se nastavi kontinuitet razvoja i očuvanja Srpske.

- SNSD je do sada uradio mnogo, a nastaviće i dalje da gradi i unapređuje život u Srpskoj, promoviše njene vrijednost, mir i saradnju - istakao je Dodik.

Lider SNSD je čestitao ovaj veliki jubilej rukovodstvu, članstvu i simpatizerima stranke, uz porolu da nastavljaju dalje nižući izborne pobjede i ujedinjeni oko istog cilja - za jaču i još ljepšu Republiku Srpsku.