latinica  ћирилица
02/04/2021 |  21:58 ⇒ 22:08 | Autor: RTRS

SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće

Gradski odbor SNSD u Banjaluci saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković da je grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu.
SNSD Banjaluka - Foto: Twitter
SNSD BanjalukaFoto: Twitter

- Prljavo je jedino to, da se koristite svim sredstvima kako biste pokušali da nametnete krivicu odbornicima partija koje čine većinu u Banjaluci. Da vam je briga o građanima i grad na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće na banjalučkim ulicama. Svjesno i namjerno i dalje manipulišete narodom - navedeno je u saopštenju GO SNSD Banjaluka.

U Gradskom odboru kažu da su ubijeđeni da bi preduzeća zadužena za higijenu grada nastavila da rade svoj posao dok se ne riješi situacija oko budžeta.

- Poznato je i Vama i nama da odvoz smeća iz domaćinstava neće stati jer građani Banjaluke tu uslugu sami plaćaju. Јoš jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rješenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast. Skupštinska većina u Banjaluci Vam je nekoliko puta ponudila da razgovarate i dogovarate na temu budžet koji bi bio ozbiljan, dobar i sadržavao sve ono što je potrebno za funkcionisanje Banjaluke. Vi ste to odbili. Krivac kojeg uporno tražite je u kabinetu gradonačelnika - poručili su iz SNSD.