latinica  ћирилица
03/04/2021 |  12:46 ⇒ 20:00 | Autor: RTRS

Članovi PDP-a organizovali korona žurku u Bijeljini (VIDEO)

Korona žurku u Bijeljini, koju su sinoć inspekcija i policija otkrili u vikendici u naselju Dijelovi, organizovali su visokorangirani članovi bijeljinskog PDP-a i njihovi simpatizeri, objavili su mediji.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Bijeljina, u vikendici su zatečene 22 osobe i četiri ispred, a bila je organizovana i muzika uživo. Zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti uhapšena su lica čiji su inicijali C.V. iz Bijeljine i T.P, državljanka Srbije.

Mediji su objavili da je na žurci zatečen visokorangirani član PDP-a, a koji je odbornik u aktuelnom sazivu Skupštine Bijeljine, te jedan bivši poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji je uhapšen zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

Srpskainfo je objavila da su i ostali gosti koji su u vikendici zatečeni simpatizeri PDP-a, te da su tu bile i dvije djevojke iz Srbije.

- Kod jedne od njih je nađena droga, a druga je pijana ometala policiju - naveo je izvor tog portala.

Iz bijeljinske Policijske uprave saopšteno je da je kod lica M.T, državljanke Srbije, pronađena medicinska droga za koju nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog.