latinica  ћирилица
05/04/2021 |  16:16 ⇒ 16:19 | Autor: RTRS

Borac dočekuje Klis u polufinalu kupa BiH

Fudbaleri Borca okreću se drugom frontu – Kupu BiH. Rival u dvomeču polufinala je federalni drugoligaš Klis iz Butorović Polja. U redovima crveno – plavih imaju jasnu ambiciju, plasman u finale.
Konferencija za novinare (foto: fkborac.net) -
Konferencija za novinare (foto: fkborac.net)

- Sutra je na redu prva utakmica polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. Za nas možda dvije najvažnije utakmice u ovom djelu polusezone. Imamo obavezu da opravdamo ulogu favorita. Nemamo puno informacija o njima, raspitivali smo se malo kod prijatelja. Imaju u svojim redovima igrača koje ne smijemo potcijeniti. Mi trebamo ipak biti fokusirani na sebe da odradimo svoje zadatke, istrčimo utakmicu maksimalno. Imamo jedan dobar momenat poslije serije rezultata i dobre igre u Bijeljini - rekao je Marko Maksimović.

Šef stručnog štaba Borca neće moći računati na povrijeđene Vranješa, Јovanovića, Milojevića i Lukića. Te Ćorića, koji je u Kupu već nastupao za Široki Brijeg.

– Unaprijed dobijene utakmice jesu najteže, ali nećemo tako razmišljati. Nećemo potcijeniti protivnika, daćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat za revanš i nastavimo seriju dobrih rezultata, istakao je vezista crveno – plavih Dejan Meleg.

Utakmica Borac – Klis igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 18.00 časova. Revanš meč na programu je 21. aprila na stadionu Vrapčići u Mostaru.