latinica  ћирилица
06/04/2021 |  14:00 ⇒ 14:06 | Autor: SRNA

Knežević: Gradonačelnik uvrijedio odbornike i građane

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pao je danas na ispitu zrelosti za obavljanje ove funkcije, izjavio je poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragan Knežević nakon što se Petrović nije pojavio na tematskoj sjednici Skupštine grada čije je održavanje tražio.
Dragan Knežević (Foto:bijeljina.org) -
Dragan Knežević (Foto:bijeljina.org)

- Nije se smjelo dogoditi da on koji treba da bude nosilac svih aktivnosti u gradu ne prisustvuje ovako značajnoj sjednici o kapitalnim projektima, što bi trebao da bude njegov ključni posao u naredne četiri godine, a nije uspio ni obezbijediti vrijeme da prisustvuje sjednici - ocijenio je Knežević.

On je rekao da je ovakvo Petrovićevo ponašanje ponižavanje i uvreda za odbornike pozicije i opozicije i za sve građane Bijeljine.

Narodni poslanik iz Bijeljine je istakao da je ovakvo djelovanje Petrovića nedopustivo i pozvao ga da povede računa o svom pristupu funkciji koju obavlja.

- Građani Bijeljine očekuju da svi zajedno radimo da smanjimo političke podjele i da na takav način obezbijedimo da ovi i drugi projekti u budućnosti budu uspješni, uz saradnju grada Bijeljine sa republičkim institucijama i institucijama BiH - poručio je Knežević.