latinica  ћирилица
06/04/2021 |  14:01 | Autor: SRNA

Đurđević: Odbornici i svi ostali spremni za nastavak projekata

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević rekao je da je na današnjoj sjednici pokazana jasna opredijeljenost odbornika i svih ostalih da se nastave projekti na području Semberije.
Aleksandar Đurđević - Foto: SRNA
Aleksandar ĐurđevićFoto: SRNA

Đurđević je tokom pauze sjednice Skupštine grada, koja je kasnije prekinuta, rekao da je gradska skupština spremna da se u punom kapacitetu stavi na raspolaganje za donošenje odluka koje će pospješiti realizaciju tih projekata.

- Kroz diskusiju odbornika i neke činjenice primijetilo se da je smanjena aktivnost Gradske uprave u prethodnom periodu kada je riječ o iniciranju sastanaka sa zvaničnicima, institucijama, sa organima bilo Republike Srpske, bilo sa zajedničkim institucijama BiH, da postoji smanjena aktivnost u pogledu planiranja, projektovanja, rješavanja imovinsko-pravnih poslova kao i drugih aktivnosti koje su u nadležnosti Gradske uprave - dodao je Đurđević.

On je rekao novinarima da smatra da će se na nastavku sjednice "izaći sa zaključkom da se sve te aktivnosti moraju intenzivirati".

Tematska sjednica Skupštine grada Bijeljina, posvećena realizaciji infrastrukturnih projekata u gradu, prekinuta je danas zbog nedolaska gradonačelnika Ljubiše Petrovića, koji je inicirao njeno održavanje.