latinica  ћирилица
08/04/2021 |  12:58 | Autor: SRNA

Vulić: Bećirovićevi kompleksi i fobije od jakih lidera

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da Denis Bećirović, s obzirom da nikad nije postao predsjednik svoje stranke, ima fobiju i kompleks od jakih predsjednika i lidera, odnosno svega onoga što on nije.
Sanja Vulić (Foto: Srpskainfo) -
Sanja Vulić (Foto: Srpskainfo)

Vulićeva je rekla da Bećirović galamom u parlamentu pokušava da osigura da bar nekad u budućnosti bude lider, što se graniči sa nemogućim, a to što mu se ne sviđaju javno izrečeni stavovi srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH je njegov problem, a ne Milorada Dodika.

- Porazno je da je jedan parlamentarni dom pozornica za tako nešto, posebno u okviru delegatskih pitanja za šta sam sigurna da je u godinama mandata do sada naučio kako funkcionišu. Ovo nije prvi put da predstavnici SDP-a pozivaju na odmazdu Milorada Dodika. Njihova želja da upravljaju svim nivoima vlasti i da utiču na sudsku vlast ostaće samo puka želja - poručila je Vulićeva.

Reagujući na današnji istup Bećirovića u Domu naroda, Vulićeva je naglasila da u oslobađanju od kompleksa mogu pomoći stručnjaci, a nikako predstave za javnost u parlamentu.

Ona je ocijenila da su osporavanje slobodne govora i prijetnje bez osnova samo potezi očajnika.

- Da je kadar, Bećirović bi bio bar poslanik koji je izabran od svog naroda, a ovako samo je ljubomorni kompleksaš na lidera i državnika. Pohvalno je što je to bar javno i priznao - istakla je Vulićeva.