latinica  ћирилица
18/04/2021 |  10:04 ⇒ 12:33 | Autor: RTRS

Kako da uljepšate prazničnu trpezu i stvorite nezaboravne porodične trenutke? (VIDEO)

Ako ste od onih koji planiraju na vrijeme, onda je naredna priča odlična za vas. Vrijeme leti, to najbolje vidimo od praznika do praznika. Munjevitom brzinom se smjenjuju. Vaskrs nam stiže, a to je najradosnije doba godine. Ako ste bez ideja kako ove godine uljepšati prazničnu trpezu i stvoriti nezaboravne porodične trenutke - mi smo ih pronašli za vas.
Dekoracije za Vaskrs - Foto: RTRS
Dekoracije za VaskrsFoto: RTRS

Da, vrijeme je za pripremu najljepšeg vaskršnjeg ugođaja do sad. Čini se da ideja i inspiracije ove sezone ne fali. Mnogi su se upustili u pripremu prave male čarolije, jer uz svu ljepotu koja nas okružuje, čuda su zaista moguća. Pitate se šta je potrebno? Oni kažu, probuditi dijete u sebi, zaigrati se i tek tad možete stvoriti čudesan praznični ugođaj.

Zato bi se praznično uživanje sa najdražima, ove godine moglo veoma lako pretvoriti u najnježnije. Sve te fine boje i detalji sada su na dohvat ruke. Malo kreativnosti, talenta, mnogo ljubavi i dječije razdraganosti i eto kuće pune radosti. Znaju to dobro oni najkreativniji među nama.

Ipak fino obojena jaja, najveća su radost vaskršnje trpeze i radost za cijelu porodicu. Zajednički trenuci nemaju cijenu, a različite ideje koje se baš tad rađaju veoma često budu zadivljujuće. Dozvolite mališanima da pokažu kreativnost i priuštite im neke nezaboravne trenutke. Osmijeh na njihovom licu, učiniće svijet mnogo ljepšim.

Sve te boje, detalji, sitnice spremni su da vam smjeste osmijeh na lice. Ideje smo vam dali, a na vama je da se zaigrate i budete tvorac lijepih trenutaka.