latinica  ћирилица
18/04/2021 |  12:36 ⇒ 16:36 | Autor: RTRS

Cvijanović: Nemjerljiv doprinos RTRS-a afirmaciji Srpske

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku povodom 29 godina rada Radio-televizije Republike Srpske, ističući da ovaj javni servis bogatim i raznovrsnim programskim sadržajima i profesionalnim izvještavanjem o različitim temama daje nemjerljiv doprinos afirmaciji Srpske i njenih građana.

Cvijanović je istakla u čestitki rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući da Televizija Republike Srpske, sa osnovnim zadatkom da informiše i obrazuje, predstavlja instituciju od nacionalnog značaja.

- Sveobuhvatnim, pravovremenim i tačnim izvještavanjem u vrijeme epidemije izazvane virusom korona, kao i realizacijom nastave na daljinu putem televizijskog prenosa, Televizija Republike Srpske je odgovorila zadatku, pokazala je ozbiljnost, kompetenciju i profesionalizam - naglasila je Cvijanović.

Ona je zahvalila novinarima i medijskim radnicima Televizije Republike Srpske na njihovom požrtvovanom radu u otežanim uslovima, te blagovremenom i vjerodostojnom izvještavanju o svim aspektima zdravstvene krize, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

- U uvjerenju da ćete uspješno odgovoriti na sve izazove koji se nalaze pred vama, kao i održati dostignuti nivo profesionalizma i korak sa tehnološkim dostignućima, srdačno vas pozdravljam - navodi Cvijanović u čestitki.