latinica  ћирилица
18/04/2021 |  13:51 ⇒ 16:37 | Autor: SRNA

Dodik: RTRS opravdao ulogu Јavnog medijskog servisa

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rukovodstvu, urednicima, novinarima, snimateljima i svim zaposlenim u Radio-televiziji Republike Srpske 29 godina postojanja i rada ove medijske kuće, koja je u proteklom vremenu opravdala ulogu Јavnog medijskog servisa.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik je naglasio da je, zahvaljujući raznovrsnom programskom sadržaju i veoma značajnim infromacijama, RTRS ostao nezaobilazan izvor informisanja.

On je istakao da je RTRS pravovremenim izvještavanjem dao značajan doprinos u afirmaciji Republike Srpske, njenih stavova i vrijednosti, te zaslužio povjerenje građana, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

- Želim vam mnogo uspjeha u daljem radu i da nastavite da radite u najboljem interesu građana i javnosti - naveo je Dodik u čestitki, izrazivši zahvalnost svim zaposlenim u RTRS na zalaganju i trudu koji pružaju u svim izazovnim situacijama, pa tako i u protekloj godini kada se cijeli svijet suočava sa panedemijom virusa korona.

Sutra se navršava 29 godina postojanja RTRS. Televizija Republike Srpske počela je s radom 19. aprila 1992. godine.