latinica  ћирилица
19/04/2021 |  12:07 ⇒ 12:08 | Autor: RTRS

Broćeta: Zahvaljujući RTRS-u riješeni mnogi problemi Srba povratnika

Delegat iz reda Srba u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Goran Broćeta uputio je čestitku povodom 29 godina rada Radio televizije Republike Srpske, ističući da su zahvaljujući javnom servisy riješeni mnogi problemi Srba povratnika.
Goran Broćeta - Foto: RTRS
Goran BroćetaFoto: RTRS

- Mediji su prozor u svijet. Zahvaljujući Radio televiziji Republike Srpske koja je svakodnevnl pristuna u povratničkim opštinama u Federaciji BiH mnogi problemi su riješeni jer su ugledali svjetlost dana - rekao je Broćeta u čestitki.

Broćeta je u čestitki rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući istakao da je Televizija Republike Srpske uvijek visini zadatka i na licu mjesta.

- Zahvaljujući Radio televizijiji Republike Srpske i Novinskoj arenciji Republike Srpske-SRNA povratnički život u Drvaru, Glamoču, Bosanskom Grahovu i Bosanskom Petrovcu je lakši jer imamo priliku da kažemo istinu, informaciju, lijepe životne priče ali i brojne probleme koji nas muče - izjavio je Broćeta o važnosti medija u zapadnokrajiškim opštinama.

Televizija Republike Srpske danas obilježava 29 godina rada.