latinica  ћирилица
19/04/2021 |  17:12 ⇒ 17:31 | Autor: SRNA

Izdato devet prekršajnih naloga

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću od 12. do 18. aprila kontrolisali su priređivače igara na sreću u 16 opština i gradova Srpske i izdali devet prekršajnih naloga.
Republička uprava za igre na sreću - Foto: SRNA
Republička uprava za igre na srećuFoto: SRNA

Iz Republičke uprave za igre na sreću saopšteno je da je kontrola izvršena u Modriči, Kneževu, Derventi, Gradišci, Mrkonjić Gradu, Banjaluci, Doboju, Srebrenici, Bratuncu, Zvorniku, Tesliću, na Palama, Han Pijesku, te u Milićima, Šamcu i Čelincu.

Inspektori su utvrdili nepravilnosti u kafe-barovima Arena u Modriči i Žuna u Šamcu, benzinskoj pumpi Ekstan u Kneževu, ugostiteljskim objektima Balkan u Derventi i Džino u Doboju, poslovnoj jedinici Slot gejma u Mokrom, na Palama, te samostalnim ugostiteljskim radnjama Melodi u Čelincu i Knjižara u Derventi.

U saopštenju se navodi da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske.