latinica  ћирилица
20/04/2021 |  11:43 ⇒ 11:44 | Autor: SRNA

Uhapšen Paljanin koji je pucao na proslavi u Kadinom Vrelu

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su muškarca sa Pala čiji su incijali S.V, koji je pucao na proslavi u objektu za iznajmljivanje u paljanskom mjestu Kadino Vrelo.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Policija je juče oko 14.00 časova došla do saznanja da je u objektu koji se iznajmljuje za proslave u Kadinom Vrelu, u nedjelju, 18. aprila, u večernjim časovima održana proslava, na kojoj je nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja.

Policijski službenici su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali i uhapsili izvršioca, a vatreno oružje je prilikom vršenja uviđaja pronađeno i izuzeto.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, te će protiv lica S.V. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, dok će protiv lica M.C, koje je organizovalo proslavu, biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme pandemije.