latinica  ћирилица
20/04/2021 |  13:12 ⇒ 18:20 | Autor: SRNA

Cvijanović - Brdar: Odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i vršilac dužnosti predsjednika Udruženja penzionera Slobodan Brdar razgovarali su danas o procesu imunizacije u Srpskoj i konstatovali da je prioritet uspješno okončanje vakcinacije penzionera i drugih ugroženih grupa protiv virusa korona, a zatim i svih ostalih građana.
Željka Cvijanović sa penzionerima (Foto: Kabinet predsjednice) -
Željka Cvijanović sa penzionerima (Foto: Kabinet predsjednice)

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog konstantnog rasta standarda penzionera, ostvarenog zahvaljujući povećanju i redovnom usklađivanju penzija u Srpskoj koje je i početkom ove godine realizovano uprkos teškoćama izazvanim pandemijom, saopšteno je iz kabineta predsjednice Srpske.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Na sastanku, kojem je prisustvovao i direktor republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Mladen Milić, ocijenjeno je da postoji odlična saradnja institucija sa Udruženjem penzionera, kao i posvećenost daljem poboljšanju položaja najstarije populacije u Srpskoj.

Cvijanović i Brdar su u kabinetu predsjednice Srpske u Banjaluci razgovarali o položaju najstarije populacije u Srpskoj, kao i o mjerama koje republičke institucije sprovode s ciljem borbe protiv virusa.