latinica  ћирилица
20/04/2021 |  14:35 ⇒ 18:18 | Autor: SRNA

GO SNSD Banjaluka: Zadovoljstvo zbog Vučićevog dolaska (VIDEO)

Banjalučki Gradski odbor SNSD-a, predvođen predsjednikom Vladom Đajićem, izrazio je zadovoljstvo zbog predstojećeg dolaska predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banjaluku povodom Dana grada.
SNSD Banjaluka - Foto: Twitter
SNSD BanjalukaFoto: Twitter

- S obzirom na to da je, na prijedlog Gradskog odbora SNSD-a i Vlade Đajića, Skupština grada donijela odluku da najveće gradsko priznanje dodijeli predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čast nam je, a vjerujemo i svim Banjalučanima, što će nam svojim dolaskom ukazati povjerenje i zahvalnost - saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da Banjaluka, ali i cijela Republika Srpska, gledaju u Srbiju kao iskrenog prijatelja koji je uvijek spreman da pruži podršku.

- Mi smo jedan narod koji Drina ne razdvaja, već spaja i vjerujemo da ćemo nastaviti zajedno graditi mostove koji će nas samo još čvršće povezivati - istakli su u Gradskom odboru SNSD-a.

Iz SNSD-a napominju da će, povodom Dana grada - 22. aprila, Ključ grada predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručiti predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Ceremoniji će prisustvovati predsjednik i članovi Gradskog odbora SNSD-a, te odbornici u Skupštini grada.