latinica  ћирилица
21/04/2021 |  16:20 | Autor: RTRS

Višković: Podrška Vlade projektima u Banjaluci

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, povodom 22. aprila - Dana grada i Dana oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, uputio je čestitku građanima Banjaluke, gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, predsjedniku Skupštine grada Mladenu Iliću, odbornicima i zaposlenima u Gradskoj upravi.
Radovan Višković - Foto: RTRS
Radovan ViškovićFoto: RTRS

Premijer Srpske je istakao da, obilježavajući jedan od najvažnijih datuma u istoriji Banjaluke, dan oslobođenja od fašizma u Drugom svjetskom ratu, sa zahvalnošću i dužnim poštovanjem odajemo počast njenim oslobodiocima, borcima NOR-a, koji su položili svoje živote u borbi protiv najvećeg zla u istoriji civilizacije i za slobodu svih nas.

- Sa željom da Banjaluka nastavi da se intenzivno razvija kao moderan evropski grad i administrativni, privredni, univerzitetski, kulturni i sportski centar Republike Srpske, Vlada Republike Srpske nastaviće, kao i do sada, da pruža podršku realizaciji svih projekata, koji su od značaja za kvalitetniji život njenih stanovnika i Republike Srpske u cjelini - navodi se u čestitki.