latinica  ћирилица
21/04/2021 |  17:54 ⇒ 19:54 | Autor: SRNA

Dodik će dočekati Vučića na Aerodromu Mahovljani (VIDEO)

Delegaciju Srbije, koju će predvoditi predsjednik Aleksandar Vučić, sutra će na AerodromU "Banjaluka" u Mahovljanima dočekati srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Vučić i Dodik - Foto: SRNA
Vučić i DodikFoto: SRNA

Protokolom posjete predviđeno je da delegacija Srbije, koja će sutra posjetiti Republiku Srpsku, na aerodrom stigne u 8.00 časova, saopšteno je iz Kabineta predsjednice Republike Srpske.

U 8.20 časova predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovaraće sa Vučićem u Palati Republike u Banjaluci.

Na početku sastanka snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u 8.20 razgovaraće sa predsjednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske.

U isto vrijeme predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovaraće sa predsjednicom Vlade Srbije Anom Brnabić u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske.

Sjednica Vijeća za saradnju Republike Srpske i Srbije biće održana je za 9.15 časova u Palati Republike.

Snimateljima i fotoreporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sjednice, a nakon sjednice predviđena je konferencija za medije.

U delegaciji Srbije, koju će predvoditi Vučić, osim Dačića i Brnabićeve, biće i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.