latinica  ћирилица
22/04/2021 |  19:08 ⇒ 20:02 | Autor: SRNA

Cvijanović: Skandal sa "bubicom" blamaža Banjaluke i Banjalučana (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je nezamisliv današnji skandal koji je izazvao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je na sastanak sa rukovodstvima Srpske i Srbije ušao sa "bubicom", ističući da je to blamaža i Banjaluke i njenih građana.
Željka Cvijanović (foto:Siniša Pašalić/RAS Srbija) -
Željka Cvijanović (foto:Siniša Pašalić/RAS Srbija)

- Da li je u pitanju samo bruka, nepoštovanje institucija i funkcionera Srbije i Srpske, ili je budalasta dječija igra spremljena za nastavak virtuelnog života gradonačelnika jer o konkretnim stvarima ništa ne zna, čemu smo danas svjedočili na sastanku sa gradonačelnikom, ili je posao obavljan za neku stranu službu, to se treba ispitati - istakla je Cvijanović.

Upitana da prokomentariše skandal sa "bubicom", Cvijanović je rekla da je činjenica da je tako nešto nezamislivo u ozbiljnoj komunikaciji ozbiljnih ljudi i naglasila da je to bacilo tamnu sjenu na mnoštvo lijepih današnjih događaja i dobrih planova.

Stanivuković je danas izazvao skandal u Banskom dvoru, kada je na sastanak rukovodstva Srpske i Srbije ušao sa "bubicom" i pokušao da tajno snima njegov tok.

On bi možda i uspio da ostvari svoj cilja, ali je republički protokol uočio "bubicu" te osujetio njegov pokušaj da nedozvoljeno snima razgovor.