latinica  ћирилица
05/05/2021 |  11:38 | Autor: RTRS

Čelzi i Real večeras za finale Lige šampiona

Mančester siti će večaras dobiti rivala u finalu Lige šampiona. U revanš utakmici drugog polufionala sastaće se Čelzi i Real.

Fudableri Čelzija, ako je suditi prema rezultatu iz prve utakmice, bliže su plasmanu u finale. U Madridu bilo je 1:1 i domaćinima večeras na Stamford bridžu odgovara bilo koja pobijeda ili da utakmica završi bez pogodaka. U Čelziju su svjesni velike prilike, ali i oprezni, znajući da se Real ove sezone već nekoliko puta u svim takmičenjima, vraćau iz gotovo nemogućih situacija.

-Zaboravite rezultat prve utakmice, on nije toliko važan koliko drugi misle.Nerješen rezultat prev utakmice u pripremi ovog meča nama ne znači ništa.Tražićemo od igrača da buud kao jedan, kao tim i sa jasni ciljem da savladamo jedan jak tim kao što je Real. To će se dogoditi ako na terenu damo sve od sebe, ono najbolje što imamo. - Tomas Tuhel

Najuspješni klub starog kontinenta s ačak 13 titula, i pored relativno slabog rezultata iz prv eutakmice ni ne pomišlja o predaji. Uvjeri su u kraljevskom klubu da, i oni kako je njih Čelzi iznenadio u prvoj utakmici, sada iznenade svog domaćina i stigu do prilike da se bore za novi trofej.

-Mislim da su svi igrači koji su ovde sa nama spremni. Svi. Mi smo u polufinalu Lige šampiona i šta god da se dogodi svi ćemo se boriti do smrti tamo na terenu. Mislim da su svi igrači spremni za igru, a onda naravno moram da izaberem tim. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u finale. To nam je obaveza. - Zinedin Zidan

Utakmica u Londonu na Stamford birdžu, Čelzi – Real, počiinje u 21 čas.