latinica  ћирилица
09/05/2021 |  14:16 ⇒ 19:55 | Autor: RTRS

Banjaluka: Gradskom odboru SNSD pristupilo 1.000 članova (VIDEO)

Dokaz intenzivnog jačanja SNSD-a je činjenica da je, u proteklih mjesec, Gradskom odboru Banjaluka pristupilo novih hiljadu članova, poručuju iz ove stranke.
Željka Cvijanović i Vlado Đajić - Foto: RTRS
Željka Cvijanović i Vlado ĐajićFoto: RTRS

Ljudi različitih profila dijele ambicije sa SNSD-om, i teže ka boljem životu u Banjaluci i Republici Srpskoj, zaključeno je na sjednici Privremenog predsjedništva ovog odbora, kojoj je prisustvovao i lider stranke, Milorad Dodik.

Јačanje veza između lokalnih zajednica i republičke vlasti ostaje trajno opredjeljenje SNSD-a. Tako će se definisati koje je projekte neophodno realizovati i stvoriti bolji ambijent za građane Srpske, istakla je potpredsjednica stranke, Željka Cvijanović.

- Ono što nas kao partiju opredjeljuje da radimo na ovaj način jeste naša briga za Banjaluku, naša briga za čovjeka, naša briga za vezu koja mora da postoji između svake lokalne sredine i republičke vlasti - rekla je Cvijanović.

Cilj je dalje jačanje stranačke strukture i kvalitet odnosa sa koalicionim partnerima, dodaje Cvijanović. Izričito odbacuje navode da se SNSD, zbog izbornog rezultata, obračunava sa građanima.

- SNSD je Banjaluci dao sav svoj politički angažman i Banjaluka danas izgleda ovako lijepo, čisto i moderno zahvaljujući upravo politikama koje smo mi ovdje provodili - dodala je ona.

Najavljeno je da će članovi SNSD-a razgovarati sa građanima banjalučkih naselja i sagledati njihove potrebe.

- Uradićemo presjek stanja nezaposlenih u Banjaluci i da vidimo koji profili i gdje mogu da se zaposle, kakva je potreba i da omogućimo prekvalifikaciju tim zanimanjima - istakao je Vlado Đajić predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

U narednom periodu, aktivnosti ove stranke biće usmjerene na mlade i poboljšanje kvaliteta života penzionera.