latinica  ћирилица
11/05/2021 |  12:22 ⇒ 20:14 | Autor: RTRS

U Prijedoru otvorena kancelarija IRB-a (VIDEO)

U Prijedoru je otvorena regionalna kancelarija Investiciono razvojne banke, čiji je cilj podrška privrednim subjektima, ali i stanovništvu.
Otvorena kancelarija IRB u Prijedoru - Foto: RTRS
Otvorena kancelarija IRB u PrijedoruFoto: RTRS

Na ovaj način usluge koje nudi IRB, biće lakše dostupne u prijedorskoj regiji. Plan je da se poslovnice IRB-a otvore širom Republike Srpske.- Ova kancelarija će najviše značiti našim građanima i privrednicima obzirom da IRB ima najkvalitetnija kredite u Republici Srpskoj sa najnižim kamatama, najdužim rokovima otplate, najkvalitetnijim grejs periodima. U proteklom periodu smo dokazali da smo kvalitetan partner našim privrednicima - izjavio je Dražen Vrhovac, direktora IRB-a.

Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora, naglasio je da će filijala IRB-a u Prijedoru najviše koristiti privrednicima na ovim prostorima gdje će imati, kako je rekao, sve informacije nadohvat ruke i lakše poslovanje.

Zora Vidović, ministarka finansija Republike Srpske, najavila je mogućnost da se filijale IRB-a otvore u svim gradovima Srpske.

- Cilj nam je da se približimo ovakav način poslovanja kako privrednici ne bi morali da dolaze u Banjaluku  - istakla je Vidovićeva.

Zora Vidović na otvaranju kancelarija IRB-a u Prijedoru (Foto: RTRS)