latinica  ћирилица
11/05/2021 |  13:25 ⇒ 20:44 | Autor: SRNA

Cvijanović: Ukidanje putarine veliki poduhvat (FOTO/VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je ukidanje putarine na putnom pravcu između Trebinja i Herceg Novog veliki poduhvat u funkciji bolje saradnje, razumijevanja i olakšica za građane i privredu.
Cvijanović i Krivokapić ozvaničili ukidanje putarine - Foto: RTRS
Cvijanović i Krivokapić ozvaničili ukidanje putarineFoto: RTRS

Cvijanović je rekla da ukidanje putarine mnogo znači u finansijskom smislu posebno za građane ili privredu lokalnog karaktera s obzirom na to da su to ljudi koji češće prelaze granicu i odlaze na crnogorsko primorje.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Mi smo upućeni jedni na druge i ovo je način da pokažemo da ta upućenost ne smije da trpi bilo kakvu barijeru. Zaista sam zahvalna, mislim da je ovo veliki gest - istakla je Cvijanović novinarima na graničnom prelazu Sitnica, gdje je ozvaničeno ukidanje putarine.

Cvijanović je istakla da veoma cijeni ovaj gest Crne Gore, koji će mnogo značiti i za građane i privredu.

- Ovo je gest koji se uklapa u naše dobre prijateljske odnose u kojima želimo da uklanjamo barijere, a ne da ih postavljamo. Mislim da je ovo pravi način da se tako nešto postigne - rekla je Cvijanović.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić ozvaničili su danas ukidanje putarine na putnom pravcu između Trebinja i Herceg Novog.