latinica  ћирилица
12/05/2021 |  09:10 | Autor: SRNA

Špirić: Pred Drvarom lijepa budućnost zahvaljujući pomoći Srbije i Srpske

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Nikola Špirić izjavio je da je pred Drvarom lijepa budućnost zahvaljujući pomoći Srbije i Republike Srpske.
Nikola Špirić - Foto: SRNA
Nikola ŠpirićFoto: SRNA

Špirić je rekao Srni da je za Drvar posebno važna pažnja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović koja ulazi u implementaciju.

Prema njegovim riječima, Drvar će poslije 25 godina imati uravnotežen budžet, kao i lokalna javna preduzeća, a to je novi početak.

- Svi koji su mislili ili povjerovali da će Kupres, Livno ili Duvno investirati u Drvar nadam se da su shvatili da su pogriješili i da su u zabludi, jer su napustili SNSD i nanijeli veliku štetu Drvaru - rekao je Špirić, koji je i potpredsjednik SNSD-a.

On je juče na sjednici Opštinskog odbora SNSD-a u Drvaru poručio da niko u tom gradu neće birati rukovodstvo ove stranke osim SNSD-a.

Špirić je naveo da je načelniku opštine Drvar Dušici Runić potrebna podrška, a ne komercijalne grupe.

- Komercijalnim grupama nije mjesto kod nas, jer je izazovno vrijeme pred nama. Moramo imati jasnu viziju i vjeru jedni u druge jer jasna je i podrška predsjednika Vučića i Dodika i pred Drvarčanima je bolje vrijeme - ocijenio je Špirić.

On je poručio da takvim grupama, koje gledaju samo sebe, nije mjesto u SNSD-u.

Sjednici opštinskog odbora SNSD Drvaru, osim Runićeve, prisustvovao je predsjednik Odbora Goran Broćeta, kao i predsjednici aktiva mladih i žena.