latinica  ћирилица
17/05/2021 |  09:41 ⇒ 10:49 | Autor: RTRS

Delegacija Vlade Srbije stigla na sarajevski aerodrom

Ministri u Vladi Srbije, na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, doputovali su jutros na sarajevski aerodrom, gdje ih je dočekao predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.
Ana Brnabić i Radovan Višković - Foto: SRNA
Ana Brnabić i Radovan ViškovićFoto: SRNA

Delegacija Srbije uputila se potom u Administrativni centar Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu gdje će biti održana sjednica vlada Republike Srpske i Srbije.

U Istočnom Sarajevu danas će biti održana zajednička sjednica vlada Republike Srpske i Srbije, na kojoj bi trebalo da bude razgovarano o Hidroenergetskom sistemu "Gornja Drina".

U svečanom salonu u prizemlju Administrativnog centra predsjednici vlada Republike Srpske i Srbije Radovan Višković i Ana Brnabić održaće konferenciju za novinare, koja će biti prenošena uživo na programu Radio-televizije Republike Srpske.

Prenos i na našem portalu i Јutjub kanalu.

Konferenciji za novinare prethodiće potpisivanje sporazuma o saradnji o pitanjima važnim za razvoj veterinarske profesije Republike Srpske i Srbije, koji će potpisati predsjednik Veterinarske komore Republike Srpske i predsjednik Veterinarske komore Srbije.

Planirano je i da u Foči predsjednici vlada Radovan Višković i Ana Brnabić polože kamen temeljac za izgradnju hidroelektrane "Buk Bijela".