latinica  ћирилица
17/05/2021 |  12:45 ⇒ 15:28 | Autor: RTRS

Digitalni šalter u Samouslužnim zonama Sberbanke

Samouslužne zone postavljene su u poslovnicama Sberbanke ili na izdvojenim lokacijama, a osim bankomata i uređaja za polog gotovine, raspolažu i sa Digitalnim šalterom, saopšteno je iz Sberbanke a.d. Banjaluka.
Digitalni šalter DTM (foto: Sberbank a.d. Banjaluka) - Foto: ilustracija
Digitalni šalter DTM (foto: Sberbank a.d. Banjaluka)Foto: ilustracija

Digitalizacija u bankarstvu je, ističe se u saopštenju nužna u svakodnevnom poslovanju, a potreba za korištenjem digitalnih kanala za poslovanje sa Bankom je sada veća nego ikada prije.

- Veliki broj klijenata ima potrebu za efikasnom i brzom uslugom, a moderan i ubrzan način života, kao i tehnološki razvoj, izuzetno utiču na razvoj bankarskog poslovanja. Shodno tome, Sberbank a.d. Banjaluka kontinuirano radi na unapređenju usluga prema klijentima. Sigurni smo da su klijenti uvidjeli prednosti korištenja digitalnih kanala, te da su prepoznali benefite kao što su ušteda vremena i novca kao i brzina obavljanja usluge - navode se u saopštenju.

Iz Sberbanke a.d Banjaluka objašnjavaju da je digitalni šalter samouslužni uređaj koji omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje bezgotovinskih transakcija.

- Velika prednost ovog uređaja su povoljnije naknade i do pet puta, u odnosu na tradicionalni šalter. Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno - naglašavaju iz Sberbanke a.d. Banjaluka.

Iz Sberbanke a.d.Banjaluka ističu da prate savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja.

- Da bismo zadovoljili potrebe i očekivanja naših klijenata, i dalje ćemo raditi na unapređenju digitalnih usluga, kako bi klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti - saopšteno je iz Sberbank a.d. Banjaluka.

Više informacija o proizvodima i uslugama, svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank Banja Luka kao i putem internet stranice banke sberbankbl.ba.