latinica  ћирилица
02/06/2021 |  13:23 ⇒ 15:26 | Autor: RTRS

Duel Đokovića i Sandgrena ući će u istoriju zbog noćnog termina

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo drugog Grend slem turnira sezone – Rolan Garosa.

Đoković je nakon meča istakao da ga je nekoliko dobrih servisa izvuklo iz problema. 

-Mislim da je poslije mog odličnog i kvalitetnog prvog seta, počeo da igra mnogo bolje. Podigao je nivo tenisa, i znate, na početku drugog seta napravio sam brejk, ali bio je blizu da mi oduzme servis. Pogodio sam zaista mnogo prvih servisa kada su mi bili potrebni i to me izvuklo iz problema. Ali, u cijelini sam veoma, veoma zadovoljan, kako sam igrao i načinom kako sam se osjećao na terenu - rekao je Novak Đoković.

Duel Novaka Đokovića i Tenisa Sandgrena ući će u istoriju Rolan Garosa, jer to je bio prvi meč na ovom Grend slem turniru, koji je odigran u večernjem terminu.

-Počastvovan sam što je bio prvi meč za muškarce u noćnoj sesiji ikada na Rolan Garosu. Moram da kažem da je bilo sasvim drugačije, pomalo čudno igrati pod svjetlima. Igrali smo pred praznim tribinama na nesreću, ali radujem se sljedećem meču, nadam se da će biti publike na tribinama - kaže Đoković.

Sljedeći meč Novak Đoković će igrati sutra, a protivnik mu je Pablo Kuevas koji je eliminisao Luku Puja. Ovaj meč ćemo direktno prenositi.