latinica  ћирилица
12/06/2021 |  19:27 ⇒ 13/06/2021 | 07:45 | Autor: RTRS

Trebinje ovog vikenda okupilo bajkere iz regiona (VIDEO)

Škripa guma, miris benzina na vrelom asfaltu, brujanje dvotočkaša iz cijelog svijeta - u najkraćem trebinjska motorijada. Nepregledni, kilometarski defile uveličali su bajkeri kojima je Trebinje nezaobilazna tačka u kalendaru vožnji, ali i oni koji su prvi put na jugu Srpske. I svi saglasni- nikad bolji i nikad iščekivaniji skup.
Bajkeri u Trebinju - Foto: RTRS
Bajkeri u TrebinjuFoto: RTRS

Trebinje je ovog vikenda okupilo bajkere regiona, na prvom velikom skupu u Evropi od početka pandemije. Na trebinjskoj 21. Motorijadi okupilo se više od 2500 motorista iz cijelog regiona, a u gradu do ponedjeljka nema slobodnog kreveta.

Održani su prvi koncerti na otvorenom, a zvuk motora "začinili" su rokenrol bendovi Van Gog i Generacija 5.

Kad su motori u krvi i ljubav od malena onda ni osmi mjesec trudnoće nije prepreka da se pređe na stotine kilometara.

Dame na dvotočkačima više nisu rijetkost, čak voze i snažnije "mašine", razumiju se u kubikaže, remenove, filtere. I ravnopravne su po znanju i umijeću "za ručkam" sa muškim kolegama.

Lana iz Tivta kaže da je prvo pitaju da li to stavrno ona vozim. Dodaje da je počela sa malom vespom, zatim je kupila sljedeći pa sljedeći i sada je iz Tivta došla pravac u Trebinje.

Zbog moto skupa ovog vikenda svi putevi vodili su u Trebinje, pa u gradu nema slobodnog kreveta i svi smještajni kapaciteti su popunjeni. Organizacija je bila pravi izazov, a domaćini iz TnT2 kluba zaslužili su, po ocjenama učesnika, čistu peticu.

Aleksa Aleksić predsjednik TnT motokluba Trebinje i organizator kaže da će se brojke i utisci sabirati i narednih dana.

Zavjesu na 21. skup spušta rokenrol svirka i Generacija pet. Do narednog juna i novih priča sa vrelog asfalta.