latinica  ћирилица
14/06/2021 |  08:34 ⇒ 08:36 | Autor: RTS

Milvoki ubjedljivo nadigrao Bruklin za izjednačenje (VIDEO)

Košarkaši Milvokija nadigrali su tim Bruklina sa 107:96 na svom terenu i došli do izjednačenja od 2:2 u četvrtfinalnoj seriji NBA lige.
Bruklin - Milvoki - Foto: Screenshot/YouTube
Bruklin - MilvokiFoto: Screenshot/YouTube

Tim Bruklina je uz poraz pretrpio i povredu Kajrija Irvinga koji će možda odsustvovati iz tima i do kraja sezone.

Iako su košarkaši Bruklina samouvjereno ušli u meč na gostovanju i poveli poslije prve četvrtine, Milvoki je u nastavku uspio da preuzme inicijativu i ubjedljivo preokrene rezultat u preostala tri dijela meča.

Tome je u znatnoj mjeri doprinijela i povreda jednog od ključnih igrača gostiju Kajri Irvinga koji je povrijedio skočni zglob desne noge prilikom lošeg doskoka poslije jednog od uspješnih napada.

Prema prvim vijestima koje mogu da se pronađu strahuje se da se radi o povredi koja je za Irvinga označila kraj sezone, što je novi težak udarac za tim Bruklina poslije izostanka DŽejmsa Hardena koji se povrijedio u prvoj utakmici.

Irving je prije napuštanja terena za nešto više od 17 minuta igre uspio da ubaci 11 poena, ali je to bila nedovoljna podrška Kevinu Durantu koji nije mogao sam da nadigra domaćine iako je meč završio sa 28 postignutih poena uz 13 skokova i pet asistencija.

U timu pobjednika najefikasniji je bio Јanis Adetokombo sa 34 postignuta poena uz 12 skokova i 2 asistencije, a odlično su ga pratili Midlton sa 19, Holidej sa 14 i Tuker sa 13 postignutih poena.