latinica  ћирилица
14/06/2021 |  11:27 ⇒ 11:28 | Autor: RTRS

Nektar OK fest od 13. do 15. avgusta na Tjentištu

Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, saopštili su organizatori festivala.
Nektar OK fest - Foto: RTRS
Nektar OK festFoto: RTRS

Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom, navodi se u saopštenju.

- Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo iščekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, nastupe uživo. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove - saopštili su organizatori festivala.

Na tri festivalske pozornice publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene.

Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv, navodi se u saopštenju.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo iščekivanu "normalnost" biće zaduženi: Van Gogh/ Bajaga i instruktori / Hladno pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & ekipa / Brkovi / TBF / Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz  čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na glavnoj pozornici.

- I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenoj pozornici u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su Ritam nereda - Love Hunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti quintet - navodi se u saopštenju.

Festivalski kamp se i ovoga puta otvara dan ranije, 12. avgusta.

Na OK ljetnoj pozornici kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na OK After Partyju u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na obje pozornice zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G.

Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni drugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa OK ljetne pozornice u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Јuranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na glavnoj pozornici Mladen Tomić i Toni Јuranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Partyju u OK kampu.

Finiš festivala, u nedjelju 15. avgusta obilježiće nastup Marine Karamarko na OK ljetnoj pozornici, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Partyju.

- Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici okfest.net. Uskoro donosimo i info o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu - navodi se u saopštenju.

Vrijeme je za muziku, vrijeme je za zabavu....vidimo se na Tjentištu 13/14/15 avgusta.