latinica  ћирилица
16/06/2021 |  10:06 ⇒ 10:13 | Autor: RTRS

Sberbank Banjaluka lider na tržištu Republike Srpske

Sberbank Banjaluka učvrstila je svoju lidersku poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske – pokazuju rezultati nedavno objavljenog istraživanja renomirane kompanije Valicon, prema kojem je ona prva banka u mislima građana, saopšteno je iz Sberbanke.
Sberbanka -
Sberbanka

Istraživanje je sprovedeno na teritoriji Republike Srpske na uzorku od preko 500 ispitanika, kojima je postavljeno pitanje "Koja Banka vam prva pada na pamet?"

- Hvala vam što smo vaš prvi izbor! Izuzetno smo srećni i ponosni što smo uspjeli da ostvarimo još jedan od strateških ciljeva Banke. Prva pozicija u kategoriji TOM je dokaz da osluškujemo potrebe naših klijenata i da konstantno pratimo tržišne trendove. Ovakav rezultat smo postigli zahvaljujući predanom radu i trudu naših zaposlenih, našim klijentima koji nam ukazuju povjerenje sve ove godine, kao i na značajnim investicijama realizovanim u proteklih nekoliko godina, a koje se tiču novih i modernih tehnologija u bankarstvu. Bez svega navedenog, ovakve rezultate ne bismo postigli - izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija.

Analizirajući relevantnost brenda, Sberbank Banjaluka se nalazi u grupi "hot players", odnosno u grupi banaka koje imaju značajnije tržišno učešće, ali i koje imaju visok potencijal za pridobijanje novih klijenata i potencijal povećanja tržišnog učešća, navodi se u saopštenju.

- Sberbank Banjaluka će i dalje nastaviti da uvodi nove i savremene bankarske proizvode i usluge, kako bi zadovoljila potrebe klijenata sa kojima razvijamo dugoročne partnerske odnose - rekla je Ševa.