latinica  ћирилица
22/06/2021 |  15:29 | Autor: SRNA

Predstava "Genetika Glembajevih" otvara festival 4. jula

Premijerom predstave "Genetika Glembajevih", u nedjelju, 4. jula, u Narodnom pozorištu Republike Srpske biće otvoren 23. Teatar fest "Petar Kočić".
Narodno pozorište Republike Srpske - Foto: RTRS
Narodno pozorište Republike SrpskeFoto: RTRS

U okviru festivala biće izvedeno sedam predstava, a sve počinju u 20.00 časova, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Drugog dana festivala, u ponedjeljak, 5. jula, publika će moći da pogleda predstavu "Balkanski špijun" u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda.

U utorak, 6. jula, na repertoaru je predstava "Pukovnik Ptica" Gradskog pozorišta Podgorica, u srijedu, 7. jula, "Kreketanje" Narodnog pozorišta Tuzla, a u četvrtak, 8. jula, predstava "Ko je ubio Dženis Džoplin" u izvođenju Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad /OPENS/.

Predstava Zvezdara teatra "Osama - kasaba u Njujorku" biće odigrana u petak, 9. jula, dok će festival u subotu, 10. jula, biti zatvoren izvođenjem predstave "Ana Karenjina" Novosadskog pozorišta.

Iz Narodnog pozorišta Republike Srpske napominju da su ulaznice za predstave puštene u prodaju, te da je radno vrijeme biletarnice od 13.00 do 20.00 časova svakim radnim danom i subotom od 17.00 do 20.00 časova.