latinica  ћирилица
23/06/2021 |  14:39 ⇒ 14:45 | Autor: RTRS

Vitaminka i Vitinka osvojile 14 zlatnih medalja na Sajmu u Novom Sadu

Kompanije Vitaminka i Vitinka osvojile su 14 zlatnih medalja na 87. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji je nedavno održan u Novom Sadu.
Vitaminka i Vitinka osvojile 14 zlatnih medalja (Ustupljena fotografija) -
Vitaminka i Vitinka osvojile 14 zlatnih medalja (Ustupljena fotografija)

Vitaminka je osvojila deset medalja, a Vitinka četiri. Među ovim nagradama nalazi se 11 "Velikih zlatnih" medalja.

U konkurenciji iz cijelog regiona, posebno su se izdvojili Vitaminkini proizvodi, kao što su ajvar i krastavci te marmelade, džemovi, pekmezi i sokovi. Proizvodi kompanije Vitinka koji su se okitili medaljama su gazirana mineralna voda Vitinka, prirodna izvorska voda Vivia, mineralna voda sa okusom kruške Egzotik, kao i sok Nara.

- Prestižna priznanja Novosadskog sajma ove godine za nas imaju dodatnu težinu, posebno ako se ima na umu težak pandemijski period, koji nije zaobišao nijedan privredni sektor i koji još nije okončan. Iako smo morali da se prilagodimo novonastaloj situaciji, ipak nismo dozvolili da korona poremeti naše planove, a još manje da utiče na ono po čemu nas svi prepoznaju - na naš kvalitet. Štaviše, to nas je dodatno motivisalo da ne posustanemo i pokažemo da i u teškim uslovima možemo biti najbolji - rekao je Mirko Savić, direktor marketinga ovih kompanija.

Dodao je da će Vitaminka i Vitinka i dalje razvijati i unapređivati proizvodne procese, kako bi ostale kokonkurentne na privrednom polju regiona.

- Ove nagrade jesu odličan pokazatelj da smo na najbolji način uspjeli da se izborimo sa svim izazovima koje je pred nas stavila pandemija. Ali, ono što je još važnije, one su istovremeno sjajan vjetar u leđa, koji nam daje dodatnu snagu da i u teškim vremenima ostanemo u samom vrhu i isporučimo našim ljudima samo najbolje proizvode - zaključio je Savić.