latinica  ћирилица
23/06/2021 |  17:36 ⇒ 17:54 | Autor: RTRS

Avdukić zamijenio Ćurguza na klupi Željezničara

Asmir Avdukić je novi šef stručnog štaba Željezničar Sport tima. Avdukić je potpisao dvogodišnji ugovor sa članom Prve lige Republike Srpske.
Avdukić i Popović - Foto: RTRS
Avdukić i PopovićFoto: RTRS

Proslavljeni golman Borca iz Banjaluke,R udara iz Prijedora i Radnika iz Bijeljine, te bivši reprezentativac BiH Asmir Avdukić naredne sezone biće trener Željezničar Sport Tima.Avdukić je već neko vrijeme trener u mlađim kategorijama u ovom mladom i veoma uspješnom klubu, a sada je dobio priliku da vodi prvi tim na obostrano zadovoljstvo.

- Dobio sam priliku i zahvalan sam klubu na tome. Željezničar Sport Team uvijek ima mladu ekipu i tako će biti i naredne sezone. Sa radom počinjemo već u nedjelju kada ćemo odraditi prvi trening. Ostaje nam da do kraja definišemo plan priprema i prijateljske utakmice - rekao je Asmir Avdukić.

Politika Željezničar Sport tima je prvenstveno rad sa mladim igračima,tako će biti i naredne sezone.Očekuje se dosta odlazaka i dolazaka ,ali u ovom klubu to je svakodnevnica.Danas su dva člana Sport tima prešla u omladinsku školu Crvene zvezde,a Marko Radić je sa beogradskim velikanom potpisao profesionalni ugovor.

- Dogovorena je saradnja na dvije godine. Avdukić dolazi iz našeg sistema, dobro poznaje situaciju u klubu. Vodio je naše juniore i dogovor je bio da dobije priliku nakon odlaska Zorana Ćurguza koji je tu bio tri godine - rekao je direktor kluba Radomir Popović.

Željezničar Sport tim pripreme za narednu sezonu počinje za sedam dana, a svi u klubu priželjkuju još jednu uspješnu sezonu.