latinica  ћирилица
24/06/2021 |  10:42 ⇒ 10:45 | Autor: RTRS

Sve spremno za peti Freš vejv piknik

U subotu, 26. juna, na banjalučkom Banj brdu biće održan Freš vejv piknik, peto po redu izdanje najiščekivanije žurke na otvorenom.
Freš vejv piknik (Ustupljena fotografija) -
Freš vejv piknik (Ustupljena fotografija)

Završene su i posljednje pripreme za ovaj događaj koji će obilježiti maratonska žurka, a nastupiće Mladen Tomić, Nebs DŽek, Vudi, Stefan Ivanović, Goran Emkić i zvijezda događaja DJ Oxia.

Francuski di-džej ponovo stiže u Banjaluku, a set najavljuje riječima "Napokon ćemo ponovo biti zajedno, Freš vejv porodico spremi se za nezaboravno ludilo!".

Rezident Freš vejv festivala Mladen Tomić jedva čeka Piknik.

- Konačno ćemo imati priliku da uživamo u muzici na pravi način, da plešemo i osjetimo tu pozitivnu energiju koja nam je svima i te kako potrebna. Meni to stvarno znači puno, s obzirom da već 20 i više godina redovno nastupam i putujem, najveća pauza je bila dvije do tri sedmice, tako da je svaki dodatni komentar suvišan. Imao sam u poslednjih mjesec dana nekoliko nastupa, ali sva su bila sa ograničenjima, tako da će ovaj Piknik biti nešto stvarno posebno, jedva čekam - kaže  Tomić.

Freš vejv piknik počinje u 12.00 časova. Do 17.00 ulaz će biti slobodan, a nakon toga cijena ulaznice je 15 KM.

- Došetajte na Banj brdo u dobrom raspoloženja ili koristite postojeći gradski panoramski bus Turističke organizacije grada Banjaluka - poručili su organizatori.