latinica  ћирилица
24/06/2021 |  10:57 ⇒ 11:09 | Autor: RTRS

Karavan Vikend jutra od 4. jula širom Srpske

RTRS stiže i u vaš kraj! Karavan Vikend jutra dolazi u Potkozarje, Semberiju, Posavinu, Hercegovinu, Sarajevsko-romanijsku regiju i u Krajinu da kroz regionalne centre predstavi tradiciju, igru, pjesmu i priče i upozna svaki kraj pojedinačno.

Emisije će biti realizovane sa trgova, a biće riječi o gradovima domaćinima, turizmu, hrani i piću, kulturno-istorijskim znamenitostima...

U goste dolaze talentovana djeca, pravi domaćini, uspješni privrednici i poljoprivrednici, ljudi sa neobičnim zanimanjima, kulturno-umjetnička društva iz krajeva koji će biti posjećeni.

- Kuvaćemo zajedno, igraćemo zajedno, ali ćemo i zapjevati zajedno, planiramo ugostiti umjetnike iz svakog kraja, te ćemo tako u Prijedoru zapjevati uz Halida Muslimovića, u Zvorniku uz Nadu Obrić - poručile su kolege iz redakcije Zabavnog programa.

Јul i avgust rezervisani su za šest regija Republike Srpske, a emisije su na programu svake nedjelje od 7.00 do 12.00 časova.

Kroz petočasovni program vode vas Verica Kalaba i Srđan Radanović, uz pomoć naših kolega iz IT centara, a u ulozi domaćina u svome kraju ste upravo vi, dragi naši gledaoci!

Od 4. jula svake nedjelje na programu RTRS-a od 7.00 do 12.00 časova rezervišite vrijeme za Karavan Vikend jutra!