latinica  ћирилица
24/06/2021 |  12:34 ⇒ 12:41 | Autor: RTRS

Sberbanka pomaže mikro preduzećima

Sberbanka Banjaluka saopštila je da pomaže svojim klijentima mikro preduzećima da pokrenu poslovanje i dođu do kupaca i korisnika usluga, tako što im je ustupila oglasni prostor na led displeju na vozilima Patrol taksija i Cegera.
Ustupljena fotografija -
Ustupljena fotografija

Ovim kanalom oglašavanja potencijalni kupci će moći primijetiti njihovu reklamu brenda, kao i proizvoda i usluga, saopšteno je iz Sberbanke.

U ovoj banci navode da su posebnu pažnju usmjerili na poslovanje mikro preduzeća, koji se suočavaju sa ozbiljnim izazovima u poslovanju, uzrokovanim pandemijom virusa korona.

Direktor prodaje i mreže filijala Sberbanke Gordan Đukić istakao je da je ovaj vid podrške mali doprinos uspješnoj saradnji sa mikro preduzećima, koja traje godinama.

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo na ovaj način pomoći našim privrednicima, sa ciljem da dođu do svojih potencijalnih klijenata, kako bi unaprijedili poslovanje - rekao je Đukić.

Iz Sberbanke Banjaluka napominju da je društveno odgovorno poslovanje jedno od osnovnih načela banke, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe svojih klijenata i lokalne zajednice u kojoj posluje.