latinica  ћирилица
24/06/2021 |  23:02 | Autor: RTRS

Vranješ za RTRS: Iz mira i tišine Bleda po iznenađenje u Kluž (VIDEO)

Spremamo se u miru i tišini na Bledu za predstojeće izazove i prvi duel kvalifikacija Lige šampiona sa Klužom, priča Stojan Vranješ, kapiten Borca sa priprema na Bledu za RTRS.
Stojan Vranješ - Foto: RTRS
Stojan VranješFoto: RTRS

Fudbaleri Borca saznali su termin prvog meča protiv rumunskog Kluža u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igraće 6. jula od 19 časova na stadionu "Doktor Konstantin Radulesku". Banjalučani su trenutno na Bledu u Sloveniji. Tamo će do 30. juna odraditi pripreme za novu sezonu. Јuče su pobijedili slovenačkog šampiona Muru 1:0, a naredni rival je Olimpija koju s klupe predvodi Savo Milošević. Gro ekipe Borca koja je osvojila šampionsku titulu je i dalje na okupu. I naredne sezone na terenu će je predvoditi kapiten Stojan Vranješ.

Sve ljubitelje fudbala obradovala je pobjeda u kontrolnom meču sa šampionom Slovenije Murom.

- Izgledalo je veoma dobro, ali opet ponavljamo to su prijateljske utakmice. Koncentracija je na fizičkoj spremi, ali lijepo je uvijek pobjediti pa makar i u prijateljskoj utakmici - ističe Vranješ, pa nastavlja:

- Zadržali smo gotovo sve igrače. Na višem smo nivou nego u prethodnih šest mjeseci. Pratimo dešavanja u Klužu. Promjernili su trenera, otišlo im je nekoliko igrača, jedan ozbiljan protivnik, i znamo da nam neće biti ni malo lako, ali s druge strane tražimo svoju šansu - poručio je kapiten Borca iz Bleda sa priprema.