latinica  ћирилица
19/07/2021 |  09:14 ⇒ 13:25 | Autor: RTRS

Kovačević: Tabloidnim lažima opozicija pokazala da je alergična na sve dobro u Srpskoj

Blato od najgorih i najodvratnijih tabloidnih laži, koje je juče cijeli dan stvarao jedan dio opozicionih političara i opozicionih medija, samo je direktno potvrdilo da su bukvalno alergični na sve dobro u Republici Srpskoj, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.
Radovan Kovačević - Foto: RTRS
Radovan KovačevićFoto: RTRS

-  Iako smo svjesni da im škodi, moramo ih razočarati i ovom prilikom im najaviti da će i u budućnosti u Republici Srpskoj biti mnogo toga dobrog. Mi ćemo se protiv opozicije i u budućnosti boriti, ne lažima, već dobrim stvarima i dobrim projektima, novim bolnicama, novim putevima i auto-putevima, novim školama, vrtićima, novim mostovima, ali i borbom protiv kriminala i korupcije - istakao je Kovačević.

On je naglasio da u tom smislu SNSD mora da pozdravi jučerašnju uspješnu akciju Policije Republike Srpske na hapšenju kriminalaca i da jasno kažu da će činiti sve da i u narednom periodu obezbijede povoljan društveni i politički ambijent za borbu protiv kriminala i korupcije, kao i do sada.

- Laži koje je jedan od opozicionih politačara, osvjedočeni i presuđeni lažov, iznosio o predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku bukvalno su takve da ih je ponižavajuće i demantovati, ali su istovremeno i takve da samo pomračen um može povjerovati, a pogotovo smisliti takve odvratne laži - rekao je Kovačević.