latinica  ћирилица
19/07/2021 |  11:49 ⇒ 13:58 | Autor: Mondo

Vranješ: Ako bude jedan odsto šanse, igram protiv Linfilda!

Kapiten Borca Stojan Vranješ morao je u 64. minutu, da napusti teren stadiona Grbavice i mjesto na terenu u derbiju protiv Željezničara prepusti Enveru Kulašinu.
Stojan Vranješ (Foto: oslobodjenje.ba) -
Stojan Vranješ (Foto: oslobodjenje.ba)

Tridesetak minuta prije kraja meča, Vranješ i član Željezničara Amar Drina su se sudarili glavama, a deblji kraj izveo je kapiten šampiona BiH, koji je završio sa četiri kopče.

Navijači se nadaju da bi lider ove generacije Banjalučana mogao u četvrtak da nastupi u Sjevernoj Irskoj protiv Linfilda u prvoj utakmici drugog kola Konferencijske lige, a u međuvremenu je za Alternativnu televiziju poručio da se dobro osjeća.

- Povreda je nezgodna, ali sam optimista i nadam se da ću biti spreman za utakmicu sa Linfildom. Nema predaje i nema odustajanja. Dovoljno je da mi ljekari daju jedan odsto šansi da izađem na teren, a neka ove kopče budu poruka svima da ćemo i ove sezone biti prava fajterska ekipa - poručio je Vranješ, zahvalivši se medicinskom timu sarajevskog premijerligaša na ukazanoj pomoći.

Borac će Linfildu gostovati od 20.45 po našem vremenu, a prije revanša (29. jul od 20 časova u Banjaluci) očekuje ga domaća utakmica sa Leotarom (nedjelja, 19.00), u okviru drugog kola m:tel Premijer lige BiH.