latinica  ћирилица
20/07/2021 |  12:48 ⇒ 12:48 | Autor: SRNA

Završeno snimanje nastavka "Složne braće"

Snimanje serije "Složna braća - nekst đenerejšn" / The next generation/ završeno je jutros nakon više od dva mjeseca snimanja u studiju i na lokacijama u okolini Beograda, objavila je produkcija.
Snimanje serije "Složna braća" (Foto: ETM produkcija) -
Snimanje serije "Složna braća" (Foto: ETM produkcija)

Komedija bi trebalo da se emituje u kasnu jesen ove ili na proljeće naredne godine, naveli su iz produkcije.

Scenarista i kreator nastavka čuvene humorističke serije Nenad Јanković, poznatiji kao Dr Nele Karajlić, zahvalio je svim članovima ekipe - od glumaca do vozača i šminkera, ističući da su predanim radom doprinijeli uspješnom završetku posla.

- Snimanje ćemo pamtiti po neverovatnoj količini smeha, vedroj i pozitivnoj atmosferi koja je pratila skoro svaki snimljeni kadar. Napravili smo jako dobru stvar, ali nemojte o tome suditi odmah, već za jedno 30 godina. Toliko traju garancije koje ja dajem, a to više ne može ni mercedes - rekao je Nele Karajlić.

Glumac i izvršni producent serije Nenad Okanović izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da bude dio ovog zanimljivog i za njega lično vrlo značajnog projekta.

Radnja nove serije dešava se na istom mjestu gdje je nastala i stara - u kafani "Složna braća".

Za razliku od prve, čija se radnja odigrava neposredno po završetku rata na ničijoj teritoriji, novu verziju komedije odlikuju mirnodopski uslovi.

- U odnosima likova ništa bitno se nije izmenilo. I dalje svi pokušavaju da prevare svakog, uspevši na kraju jedino da porevare sebe - rekao je režiser Milorad Milinković, najavljujući šta će se dešavati u komediji "Složna braća – nekst đenerejšn".

Glumačku ekipu predvode Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković, Sergej Trifunović, Nikola Pejaković i Mima Karadžić.

Scenarista je Nenad Јanković, uz sina Srđana Јankovića, a sponzor serije "Telekom Srbija".

Za izvršnu produkciju zadužena je "ETM Produkcija".