latinica  ћирилица
23/07/2021 |  14:09 | Autor: SRNA

Tegeltija: OO SNSD Brčko radi dobro, a izbore dobijaju oni koji rade

Član Predsjedništva SNSD-a Zoran Tegeltija ocijenio je danas nakon posjete Opštinskom odboru SNSD-a u Brčko distriktu da je ovaj odbor uvijek ostvarivao zadate ciljeve i da izbore dobijaju oni koji rade.
SNSD Brčko - Foto: RTRS
SNSD BrčkoFoto: RTRS

- OO SNSD Brčko radi stabilno i funkcioniše. Ovaj odbor je jasan i predvidiv rezultatima koje će ostvariti kada su u pitanju i izbori za Brčko distrikt i kad su u pitanju opšti izbori - rekao je Tegeltija na konferenciji za novinare.

On je ocijenio da ovaj opštinski odbor nikad nije bio onaj koji je podbacio i koji nije ostvario zadate ciljeve, te ukazao da se to može uvijek ostvariti ako ste dobro organizovani i ako okupljate ljude i sa njima radite.

- Razgovarali smo o rezultatima prethodnih lokalnih izbora kojima je SNSD ostvario dobre izborne rezultate u Brčko distriktu, kao i o pripremama za izbore 2022. godine - rekao je Tegeltija.

Navodeći da su za uspjeh izbora potrebni rezultati, on je dodao da svi koji pokušavaju da dobiju izbore na klevetama, na lažima i pričama to ne uspijevaju.

- Izbore dobijaju oni koji rade, a pokazalo se da SNSD sa svojim ljudima koje delegirao u Vladu Brčko distrikta dobro radi, da postoje rezultati i da će to građani verifikovati na izborima naredne godine - rekao je Tegeltija.

Tegeltija je poručio da šanse sa građanima za uspjeh postoje jedino ukoliko ste njima blizu, ukoliko ste u prilici da čujete njihove probleme kada vas nekada i kritikuju i da se predstavi ono što je urađeno u prethodnom periodu.

- Članovi Opštinskog odbora će da obiđu glasače i da ih upoznaju sa onim što se radi i što se planira uraditi, a planira se mnogo toga. O tome smo razgovarali i sa gradonačelnikom /Esedom Kadrićem/ i sa članovima OO i čuo sam da bi Brčko distrikt u naredne dvije-tri godine trebalo da predstavlja jedno veliko gradilište, sa velikim infrastrukturnim projektima koje su građani čekali decenijama i to će napokon i dočekati - rekao je Tegeltija.