latinica  ћирилица
24/07/2021 |  12:44 ⇒ 17:07 | Autor: SRNA

Cvijanović: Opredijeljenost da se zajednički radi na rješavanju problema (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Pelagićevu da Republici Srpskoj treba okupljanje, jedinstvo i opredijeljenost da se zajednički radi na rješavanju političkih, ekonomskih i finansijskih izazova i često političkih osporavanja.
Predsjednica Cvijanović u Pelagićevu - Foto: RTRS
Predsjednica Cvijanović u PelagićevuFoto: RTRS

- Svako naše okupljanje pokazuje da smo ljudi dobre volje i da nadasve cijenimo kada smo zajedno i okupljeni oko zajedničkih ciljeva - rekla je Cvijanović na svečanom otvaranju manifestacije "Gastro susreti" na jezeru u Pelagićevu koja se tradicionalno održava u okviru "Ilindanske svečanosti" u organizaciji opštine.

Predsjednica Cvijanović u Pelagićevu (Foto: RTRS)

Pomoć u organizovanju ove manifestacije pružili su Kabinet predsjednice Republike Srpske, Ministarstvo trgovine i turizma i Ministarstvo saobraćaja i veza Republike Srpske, a sponzori su kompanije "Briž" Brčko i "Vitinka" iz Kozluka.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Bogatu gastro ponudu izložilo više od 30 učesnika iz ove i susjednih opština i gradova, a na štandovima su tradicionalna jela krajeva iz kojih dolaze.

Načelnik opštine Pelagićevo Slavko Tešić poželio je dobrodošlicu u Posavinu brojnim gostima iz svih krajeva Republike Srpske i bratske Vojvodine.

Predsjednica Cvijanović u Pelagićevu (Foto: RTRS)

On je zahvalio Cvijanović za prijateljstvo iskazano prema ovoj opštini i naveo da su zahvaljujući institucijama Srpske, Vladi i srpskom članu Predsjedištva Miloradu Dodiku urađeni brojni projekti kao što su uređenje trga, izgradnja ambulante, a slijedi i izgradnja vrtića.

- Fokus našeg političkog djelovanja biće na mladima i na natalitetu - poručio je Tešić.