latinica  ћирилица
30/07/2021 |  14:06 ⇒ 02/08/2021 | 20:59 | Autor: RTRS

Sve spremno za Freš vejv festival

Na devetom Nektar Freš vejv festivalu nastupiće 60 renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene.
Freš vejv - Foto: RTRS
Freš vejvFoto: RTRS

Festival će se održati od 5. do 7. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

- Banjalučku tvrđavu Kastel obilježiće najjače izdanje festivala do sada, a nakon više od 16 mjeseci, sve je spremno da se ponovo družimo i uživamo u muzici, slaveći ljubav i radost druženja na najboljem festivalu u BiH. Posjetioce festivala očekuje trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom mejn stejdžom i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u ovom dijelu planete - saopšteno je iz organizacije ovog festivala.

Među izvođačima koji će nastupiti na festivalu su i zvijezde elektronske scene Sven Fet, Ilario Alikante, Nastia, Viktor Ruiz, Debora de Luka, DŽon Digvid.

Više od 80 odsto VIP i 60 odsto regularnih festivalskih ulaznica je već rasprodato, smještajni kapaciteti u Banjaluci su poprilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće otkad festival postoji, navodi se u saopštenju.

Očekuje se da će festival posjetiti ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja.

Rezidenti Nektar Freš vejv festivala Mladen Tomić, Nebs DŽek, Јoma Maja i Vudi predvode regionalne izvođače koji će se ovog ljeta pridružiti glavnim zvijezdama festivala.

Enerdži bina festivala i ovog ljeta predstavlja najtraženiju regionalnu muzičku poslasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su Petar Dundov, Spejs moušn, Forest pipl, Damir Hofman, Marko Vuković, Roks, Coeus, Siniša Tamamović, Kristijan Molnar, Boki, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi.

Za ljubitelje živih nastupa na Јegermajster lajv bini nastupiće Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Foks, Suril.

Osim festivalskih bina posjetioce očekuju "fan zone" i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

Ulaznice za deveto izdanje Freš vejv festivala dostupne su na prodajnim mjestima u Banjaluci - Trg Krajine i Hogwarts Pub, kao i putem tiket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona.

U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM/30 evra, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM/50 evra, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM/15 evra i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM/25 evra.

Iz organizacije festivala napominju da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice mogu ih iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.