latinica  ћирилица
31/07/2021 |  15:02 ⇒ 15:56 | Autor: Agencije

Danijel Krejg stigao u Beograd

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gdje odsjeda u jednom prestoničkom hotelu.
Danijel Krejg u filmu "Nema vremena za umiranje" (Foto: Nicola Dove/MGM) -
Danijel Krejg u filmu "Nema vremena za umiranje" (Foto: Nicola Dove/MGM)

Glumac je u Beograd stigao bez velike pompe i obezbjeđenja, u pratnji kćerke.

Krejg boravi u Srbiji povodom snimanja drugog dijela filma "Nož u leđa", nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Nakon scena koje će snimiti u Srbiji, glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson koji je jednom već boravio u Beogradu kada je snimao film "Braća Blum" u kome je igrala oskarovka Rejčel Vajs, supruga Danijela Krejga.

Јoš uvijek aktuelni Džejms Bond u "Nož u leđa 2" vraća se u ulogu ekscentričnog i pronicljivog detektiva Benoa Blanka, a novi članovi postave biće Kejt Hadson, Itan Houk, Edvard Norton, Lesli Odom Džunior i Dejv Batista.

Detalji zapleta još nisu poznati, i ne zna se koje će uloge tumačiti ostali glumci. Јedino što je sigurno jeste da će se Krejgov Benoa Blank baviti novim misterioznim slučajem, sa velikim brojem osumnjičenih. Ipak, sama činjenica da je Norton prihvatio da igra u ovom filmu ukazuje da je Džonsonov scenario impresivan, s obzirom da je ovaj za Oskara nominovani glumac veoma izbirljiv kada je riječ o projektima koje prihvata.

Ekipa je prije toga snimala u Grčkoj, a fotografije sa seta pokazuju Batistu prekrivenog tetovažama, elegantne Hoka i Hadson na jahti i Krejga u lanenom odijelu, roze košulji i sa maramom oko vrata.

Da li će samo Krejg snimati u Srbiji ili će Beograd ugostiti još neku od ovih holivudskih zvijezda, još nije poznato. Film bi trebalo da u bioskope stigne 2022. godine.