latinica  ћирилица
01/08/2021 |  10:39 ⇒ 19:41 | Autor: RTRS

U toku kriminalistička obrada lica lišenog slobode u Prnjavoru

U Policijskoj stanici Prnjavor, u toku je kriminalistička obrada lica inicijala P.S. iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Policijska uprava Banjaluka - Foto: RTRS
Policijska uprava BanjalukaFoto: RTRS

Nakon završene kriminalističke obrade, lice će biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.  

Podjsećamo, juče oko 17.00 časova, u Policijskoj stanici Prnjavor, zaprimljena je prijava da je lice inicijala P.S. iz pištolja, pucalo u pravcu lica inicijala M.S. zbog nerješenih imovinsko – pravnih odnosa.

- Policijska uprava Banjaluka osuđuje izjavu Miladina Stanića i Srpske demokratske stranke koji ovaj događaj nazivaju "političkim činom", a radi se o nerješenim imovinsko - pravnim odnosima između članova porodice Stanić. Uvidom u službene evidencije smo utvrdii da postoji više od 10 prijava između članova porodice Stanić, u posljednjih godinu dana, a koje se odnose na nerješene imovinsko - pravne odnose, a da je to problem koji traje godinama i da policija redovno iterveniše. Po svakoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Prnjavor su postupili profesionalno, te o svemu obavijestili nadležne službe, Komunalnu policiju, Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove opštine Prnjavor, kao i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, kome smo dostavljali izvještaje o počinjenim krivičnim djelima - ističu u Policijskoj upravi Banjaluka.

Povezane vijesti:  

Prnjavor: MUP primio i postupio po 10 različitih prijava Stanića