latinica  ћирилица
02/08/2021 |  14:51 ⇒ 14:51 | Autor: TANЈUG

Milošević objasnio zašto ove godine ne ide u Knin

Potpredsjednik Vlade Hrvatske Boris Milošević izjavio je danas da ove godine neće doći na obilježavanje Oluje u Kninu.
Boris Milošević -
Boris Milošević

Potpredsjednik Vlade Hrvatske Boris Milošević je prilikom posjete Romskom memorijalnom centru u Uštici povodom Međunarodnog dana sjećanja na Rome koji su stradali u Drugom svjetskom ratu iskoristio priliku da objasni zašto ove godine neće ići na godišnjicu obilježavanja Oluje u Kninu.

- Ove godine neću ići na godišnjicu obilježavanja u Knin. Dogovorom u Vladi je donesena ova odluka. Prošla godine je bila prva godina, gdje smo htjeli da pošaljemo jasne poruke i u tome smo uspjeli. Ove godine ne ide cijela Vlada. Nakon što sam otišao u Knin, bilo je pitanja je li to dobar potez. Tako će i ove godine biti pitanja i da odem i da ne odem, uvijek će biti pitanja - rekao je Milošević za hrvatski N1.

Milošević je dodao da njegov ovogodišnja odluka da ne ide u Knin nije korak unazad, te da se od politike pomirenja neće odustati i da će se uvijek slati poruke pomirenja, koje su slate na početku mandata.

- Moj neodlazak ne znači da sam odustao od te politike. Ne mislim da ta politika zavisi isključivo o mom odlasku u Knin - naveo je Milošević.