latinica  ћирилица
02/08/2021 |  16:17 ⇒ 16:27 | Autor: SRNA

Višković posjetio porodicu Đurović

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković se tokom današnje posjete Sokocu susreo sa porodicom Brane Đurovića, koja je primjer uspješnih poljoprivrednika koji svoju budućnost vide u ostanku na selu i razvoju poljoprivredne proizvodnje.
Radovan Višković u posjeti porodici Đurović - Foto: Twitter
Radovan Višković u posjeti porodici ĐurovićFoto: Twitter

Ovu vrijednu porodicu, jednu od najuzornijih poljoprivrednih proizvođača ovog kraja, predsjednik Vlade Republike Srpske upoznao je u martu kad su ga informisali o svojoj proizvodnji i istakli da bi im dobro došao novi put, saopšteno je iz Biro Vlade za odnose s javnošću.

Selo je dobilo novi put, a Đurovići i ostali proizvođači sa ovog kraja dobili su bolje uslove za život i rad, navodi se u saopštenju.

Đurović je zahvalio Viškoviću na posjeti, ali i na novoizgrađenom putu, ističući da će i u budućnosti nastojati da unaprijedi proizvodnju i vlastito gazdinstvo, dajući primjer i drugima da se od poljoprivrede može dobro živjeti.

Predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Višković danas je uručena Povelja opštine Sokolac - najveće priznanje koje se dodjeljuje povodom Dana i krsne slave opštine - Ilindana.