latinica  ћирилица
02/08/2021 |  21:00 ⇒ 21:27 | Autor: RTRS

Di-džej Saša stiže na Freš vejv umjesto DŽona Digvida

Na ovogodišnjem Nektar Freš vejv festivalu nastupiće di-džej Saša nakon što je DŽon Digvid otkazao nastup.
Di-džej Saša na Freš vejvu (Ustupljena fotografija) -
Di-džej Saša na Freš vejvu (Ustupljena fotografija)

Digvidov pi-ar tim objasnio je da je on bio primoran da otkaže nastup na najvećem festivalu elektronske muzike u BiH zbog problema sa pasošem, odnosno vizom.

Umjesto njega nastupiće di-džej Saša na Mejn stejdžu u subotu, 7. avgusta.

Di-džej Saša i DŽon Digvid najuticajniji su producenti i izvođači progressive elektronskog zvuka, a zajedno su obilježili razvoj, afirmaciju i popularisali jedan od najslušanijih pravaca elektronske muzike na planeti.

Legendarni su njihovi nastupi koji su obilježili dvadesetogodišnju eru saradnje, koja je počela još devedesetih godina prošlog vijeka sa zajedničkim, srebrenim izdanjem, što je jedno od najvećih priznanja za izdanja koje se dodjeljuje na osnovu broja prodatih kopija, ali i uticaja na svjetsku muzičku baštinu, albumom Northern Exposure.

Podsjećamo, na devetom Freš vejv festivalu, koji će biti održan od 5. do 7. avgusta, nastupiće 60 renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene.

Organizatori su saopštili da je rasporodato više od 85 odsto VIP i 70 odsto regularnih festivalskih ulaznica. da su smještajni kapaciteti u Banjaluci prilično popunjeni, a interesovanje regionalne festivalske publike je najveće od kad festival postoji.

Očekuje se da bi festival trebalo da posjete ljubitelji elektronske muzike iz više od 20 svjetskih zemalja.

Ulaznice za deveto izdanje Freš vejv festivala dostupne su na prodajnim mjestima u Banjaluci - Trg Krajine i Hogwarts Pub, kao i putem tiket servisa Kupikartu.ba i na njihovim prodajnim mjestima širom regiona.

U prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM/30 evra, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM/50 evra, jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM/15 evra i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM/25 evra.

Iz organizacije festivala napominju da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice mogu ih iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.