latinica  ћирилица
03/08/2021 |  14:22 ⇒ 17:17 | Autor: SRNA

Ubica imao nesuglasice sa preminulom komšinicom (VIDEO)

Muškarac čiji su inicijali D.T. /68/, koji je jutros u Gornjem Detlaku kod Dervente nožem ubio komšinicu R.T. /88/, a ranio R.T. /74/, u prethodnom periodu je liječen u dobojskoj bolnici, a sa preminulom je imao određene nesuglasice, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušić.
Uviđaj - ubistvo - Foto: RTRS
Uviđaj - ubistvoFoto: RTRS

Sušić je naveo da je prema dosadašnjem dijelu istrage utvrđeno da je D.T. u prethodnom periodu imao određenih nesuglasica sa komšinicom, koja je od zadobijenih povreda preminula, dok je druga komšinica nakon bolničkog zbrinjavanja otpuštena na kućno liječenje.

- U toku je uviđaj koji vrše dežurni okružni javni tužilac i policijski službenici Sektora kriminalističke policije - rekao je Sušić na konferenciji za novinare.

Sušić je rekao da je D.T. uhapšen neposredno nakon dojave koju su primili oko 7.00 časova i da će biti predat na postupanje nadležnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv za ubistvo i napad je vračanje, a komšija je spriječio teže povređivanje sedamdesetčetvorogodišnje R.T, čija je kuća na oko 500 metara udaljena od preminule.